Kumppanuusmarkkinointi

Padeltieto-blogin kirjoittaja  voi tehdä kumppanuusmarkkinointia useamman blogin linkeissä ja mainoksissa esiintyvien yritysten kanssa.

Linkit

Kaupallisten yhteistyölinkkien yhteydessä tai sivuilla jolla linkit sijaitsevat, on maininta tai tagi “kaupallinen yhteistyö”. Tästä erottaa, että ulkopuoliselle sivulle ohjaava linkki on kumppanuusmarkkinointia.

Padeltieto-blogi sisältää myös tavallisia muihin sivuistoihin ohjaavia outbound-linkkejä, jotka eivät ole kaupallista yhteistyötä. Mitkään linkit youtube-videoihin eivät sisällä kaupallista yhteistyötä Padeltieto-blogin osalta. Videon sisällöissä näkyvä mahdollinen mainonta on sisällöntuottajan ja hänen yhteiskumppaninsa sopimaa.

Padeltieto-sivuston lukijan tulee ymmärtää, että blogin kirjoittaja voi saada kaupallisten yhteistyössä tehtyjen linkkien klikkauksista rahaa esimerkiksi mainoslinkkien klikkausten sekä niiden kautta tehtyjen verkkokauppaostosten kautta.

Alennuskoodit

Padeltieto-sivusto voi myös välittää alennuskoodeja lukijoilleen joko nettisivulla tai sosiaalisen median kanavissa. Alennuskoodit ovat käytettävissä esimerkiksi verkko-ostoksiin ainoastaan niin kauan, kuin niiden myöntäjä on säätänyt. Alennuskoodien toimivuudesta ja niiden mahdollistavista alennetuista hinnoista vastaa aina verkkokauppias ja verkkokaupan ylläpitäjät. Padeltieto ei ole vastuussa alennuskoodien aiheuttamasta mahdollisesta sekaannuksesta tai haitasta. Ongelmatapauksissa käänny mainostavan verkkokauppiaan puoleen.

Blogin kirjoittaja ei ole vastuussa kolmansien osapuolien aiheuttamasta haitasta blogin lukijoille, oli kyseessä verkko-ostot tai tilausalennukset.